My only problem...

Description: It's archive, posting new is here viewforum.php?f=11

elitalianoverde M
Topic author, Honourable citizen
Honourable citizen
Avatar
elitalianoverde M
Topic author, Honourable citizen
Honourable citizen
Reputation: 6
Posts: 35
Joined: 17 May 2014
Location: Spain

Post #1by elitalianoverde » 24 Dec 2014, 12:01

The editor is :shout: beautiful but the one thing I really don't like about it is that every time I pick up an item the pop-up box shows up. Can I possibly prevent that from popping up? It's annoying to say the least, also what are the current "Hot Keys"? I know that pop-up window is essential so a hot key for that would be better.
Image

If my English seems lazy or sloppy at times, that's because me vale bien y bonito soy Español :V

Veudekato M
Viscount
Viscount
Avatar
Veudekato M
Viscount
Viscount
Reputation: 57
Posts: 369
Joined: 19 Feb 2014
Location: Russia

Post #2by Veudekato » 24 Dec 2014, 13:59

What the pop up? When i pick object nothing happens in my editor
My channel (PlatGEnWohl news and tutorials , smbx tests):
http://www.youtube.com/channel/UC6h-42umT14iR1wa3VkOs3Q

Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Avatar
Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Age: 25
Reputation: 324
Posts: 1323
Joined: 15 Feb 2014
Location: Moscow, Russia
Website Skype YouTube

Post #3by Wohlstand » 24 Dec 2014, 14:21

Do you mean properties box?
Download the laboratory build and you can disable pop-up of properties box in the [Tools / Application settings / Editing] menu. Also, if you need to set some properties, will be special properties button on the placing toolbar (toolbar with "Rectangle", "Line", "Flood-fill", "Overwrite mode" features)

elitalianoverde M
Topic author, Honourable citizen
Honourable citizen
Avatar
elitalianoverde M
Topic author, Honourable citizen
Honourable citizen
Reputation: 6
Posts: 35
Joined: 17 May 2014
Location: Spain

Post #4by elitalianoverde » 25 Dec 2014, 0:10

Where can I find this laboratory build? =3
Image

If my English seems lazy or sloppy at times, that's because me vale bien y bonito soy Español :V

Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Avatar
Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Age: 25
Reputation: 324
Posts: 1323
Joined: 15 Feb 2014
Location: Moscow, Russia
Website Skype YouTube

Post #5by Wohlstand » 25 Dec 2014, 0:12

elitalianoverde wrote:Where can I find this laboratory build? =3
You can take tb1024'th Online Installer which grabs all laboratory content into united installation or Wind's installer which has full PGE content package: 4 config packs, standalone guide, editor and tools.

All laboratory things always can be found here:
http://wohlsoft.ru/docs/_laboratory/

You can find it in the "Documents" page.
Last edited by h2643 on 25 Dec 2014, 0:41, edited 1 time in total.
Reason: Grammar :?


Return to “Troubleshooting”

Who is online (over the past 5 minutes)

Users browsing this forum: 1 guest