Path Render Bug [Fixed]

Description: It's archive, posting new is here viewforum.php?f=11

Sambo M
Topic author, Count
Count
Avatar
Sambo M
Topic author, Count
Count
Age: 20
Reputation: 13
Posts: 264
Joined: 27 Jun 2014

Post #1by Sambo » 3 Oct 2014, 8:08

Paths don't render correctly. It looks like the masks have been switched so that white is solid and black is transparent:
Spoiler
Image
Image
Current Project:
Image

Veudekato M
Viscount
Viscount
Avatar
Veudekato M
Viscount
Viscount
Reputation: 57
Posts: 369
Joined: 19 Feb 2014
Location: Russia

Post #2by Veudekato » 3 Oct 2014, 10:14

Yes. check mask files in custom folder. or if you can please give those.
or invert mask and gfx. black to white and white to black
Last edited by Veudekato on 3 Oct 2014, 11:57, edited 2 times in total.
My channel (PlatGEnWohl news and tutorials , smbx tests):
http://www.youtube.com/channel/UC6h-42umT14iR1wa3VkOs3Q

Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Avatar
Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Age: 25
Reputation: 324
Posts: 1323
Joined: 15 Feb 2014
Location: Moscow, Russia
Website Skype YouTube

Post #3by Wohlstand » 3 Oct 2014, 11:43

Sambo wrote:Paths don't render correctly. It looks like the masks have been switched so that white is solid and black is transparent:
Can you send me world map file and its custom graphics?

You should check masks: Try to invert colors in the graphic editor. Black color - solid, white - transparency, gray levels - level of semi-transparency

Sambo M
Topic author, Count
Count
Avatar
Sambo M
Topic author, Count
Count
Age: 20
Reputation: 13
Posts: 264
Joined: 27 Jun 2014

Post #4by Sambo » 4 Oct 2014, 2:15

All my masks are done correctly, with black for solid and white for transparent, like this:
Image Image
Image
Current Project:
Image

Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Avatar
Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Age: 25
Reputation: 324
Posts: 1323
Joined: 15 Feb 2014
Location: Moscow, Russia
Website Skype YouTube

Post #5by Wohlstand » 4 Oct 2014, 8:03

Sambo wrote:

Сообщение #4 Sambo » Сегодня, 02:15
All my masks are done correctly, with black for solid and white for transparent, like this:
Изображение Изображение
Just tested, really, I was found bug by me:
While I organized custom GFX load function, I was apply same source image filename as mask :crazy: .
https://github.com/Wohlhabend-Networks/PlatGEnWohl/commit/5f5d5ebab0a4e6293e1c4554bb1b93222a23723e

Also, don't forget to download updates of configs ;-) (use base or lite packs for update exist full)

Sambo M
Topic author, Count
Count
Avatar
Sambo M
Topic author, Count
Count
Age: 20
Reputation: 13
Posts: 264
Joined: 27 Jun 2014

Post #6by Sambo » 9 Oct 2014, 3:38

Problem fixed. :)
Image
Current Project:
Image


Return to “Troubleshooting”

Who is online (over the past 5 minutes)

Users browsing this forum: 1 guest