all graphics are grey

Description: Report bugs of SMBX-38A here.
Moderators: Yoshi021, Lx Xzit, 5438A38A, Semi-moderatos, Moderators

Ariinui
Topic author, Duke
Duke
Ariinui
Topic author, Duke
Duke
Age: 24
Reputation: 20
Posts: 140
Joined: 5 Mar 2017
  • 1

Post #1by Ariinui » 5 Mar 2017, 8:14

Hi, since i've played some time with smbx 1.4.4, there is a problem with the display. because i don't know how to explain it, there is a screenshot:
screenshot problem.JPG

there is the same problem with the blocks, the backgrounds and the NPCs
i've tryed to restart my computer and to download again all the files
Last edited by Ariinui on 10 Mar 2017, 6:41, edited 1 time in total.

Roach M
Our friend
Our friend
Avatar
Roach M
Our friend
Our friend
Age: 35
Reputation: 27
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2016
Website

Post #2by Roach » 5 Mar 2017, 8:24

No answer to this yet? Please, I am sure a lot are going to experience this as well :(

I have this problem too
SUPER MARIO CASTLE CRISIS
http://wohlsoft.ru/forum/viewtopic.php?f=61&t=2189

[img]http://i.imgur.com/S9hb2qa.png[/img]

PK Esper F
Lord
Lord
Avatar
PK Esper F
Lord
Lord
Age: 13
Reputation: 107
Posts: 520
Joined: 22 Aug 2016
Location: The sky
Website Facebook Google+ Twitter

Post #3by PK Esper » 5 Mar 2017, 9:03

I didn't get this problem it's really fine in my computer. And I'm using Patch 0, and I want to save my storage though. I would say wait for patch 2.
why i hadn't been in this forum for long when i used to be a super active person
avatar is basically baldi from tumblr
Formerly known as RSupertheGreat.
ImageImage
What I support
ImageImageImage
Personality
Yes, I'm a girl. If you guys are thinking I'm a boy.
I hate most people.
I'm a developer (and a beta tester of):
Image
Image
My level/episode playthrough thread: http://wohlsoft.ru/forum/viewtopic.php?f=29&t=2185

Ariinui
Topic author, Duke
Duke
Ariinui
Topic author, Duke
Duke
Age: 24
Reputation: 20
Posts: 140
Joined: 5 Mar 2017

Post #4by Ariinui » 10 Mar 2017, 6:42

is there is anybody that can help me? i can't use smbx like that...

Added after 27 minutes 46 seconds:
apparently, it's related to the "open recent" feature: i've cold reset my computer then reopen smbx then i've seen 2 differences:
1- the graphics are back
2- there is no file in my "open resent"

Roach M
Our friend
Our friend
Avatar
Roach M
Our friend
Our friend
Age: 35
Reputation: 27
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2016
Website

Post #5by Roach » 14 Mar 2017, 15:07

Well I tried a cold restart, all types of restarts actually, still no graphics showing up. I really hope he brings an update or patch soon. I wish I could use the new version :( I bet tons more have this issue, but as we can clearly see, not many people take time to interact on this website (except for the same handful of people) and will just move past this build without saying anything making him think it's not a big issue.

The fact is we should not HAVE to do cold resets to get this working ;)

Hope he gets it working soon :)
SUPER MARIO CASTLE CRISIS
http://wohlsoft.ru/forum/viewtopic.php?f=61&t=2189

[img]http://i.imgur.com/S9hb2qa.png[/img]

MidoriNeko M
Count
Count
Avatar
MidoriNeko M
Count
Count
Age: 18
Reputation: 81
Posts: 297
Joined: 26 Apr 2015
Location: Planet Caturn
Website Google+ Skype YouTube

Post #6by MidoriNeko » 15 Mar 2017, 23:39

That's really weird.. :( I don't have this problem. Actually, I don't have almost any of the bugs reported for 1.4.4. Looks like I'm lucky :)
Last edited by MidoriNeko on 16 Mar 2017, 1:14, edited 1 time in total.
Image
Current Project:
Image
Website: https://supermariobrosxgreendanedition.alle.bg

You've cat to be kitten me right meow!

Image
Image
Image


I Support:
Image
Image

PracticalUsername F
Duke
Duke
Avatar
PracticalUsername F
Duke
Duke
Age: 17
Reputation: 18
Posts: 147
Joined: 25 Jan 2017
Location: California

Post #7by PracticalUsername » 16 Mar 2017, 0:33

I think it's either a problem with your computer, or a bug in the 1.4 editor that hasn't been looked at yet.
"I'll have another."-practicalshorty014
Image
Image

Yoshi021 M
Moderator
Moderator
Avatar
Yoshi021 M
Moderator
Moderator
Age: 19
Reputation: 139
Posts: 675
Joined: 15 Feb 2016
Location: Yoshi's Island

Post #8by Yoshi021 » 16 Mar 2017, 1:35

I hope this bug gets fixed soon.
Links
ImageImageImage
Image
Image
"Going to University is FUN!" :pardon:

goldey2
Passerby
Passerby
goldey2
Passerby
Passerby
Reputation: 1
Posts: 1
Joined: 8 Apr 2017
  • 1

Post #9by goldey2 » 8 Apr 2017, 3:43

This might be caused by using two monitors. Try using one screen. That fixed it for me.

Ariinui
Topic author, Duke
Duke
Ariinui
Topic author, Duke
Duke
Age: 24
Reputation: 20
Posts: 140
Joined: 5 Mar 2017

Post #10by Ariinui » 9 Apr 2017, 3:53

i've had only one screen

Roach M
Our friend
Our friend
Avatar
Roach M
Our friend
Our friend
Age: 35
Reputation: 27
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2016
Website

Post #11by Roach » 9 Apr 2017, 17:13

I really wish they would send a hotfix patch as I really wanna use the new editor but I just can't at this point cause of this issue :(
SUPER MARIO CASTLE CRISIS
http://wohlsoft.ru/forum/viewtopic.php?f=61&t=2189

[img]http://i.imgur.com/S9hb2qa.png[/img]

Roach M
Our friend
Our friend
Avatar
Roach M
Our friend
Our friend
Age: 35
Reputation: 27
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2016
Website

Post #12by Roach » 16 Apr 2017, 19:56

This problem seems to have been fixed for me with PATCH 2 :)

/solved I would imagine
SUPER MARIO CASTLE CRISIS
http://wohlsoft.ru/forum/viewtopic.php?f=61&t=2189

[img]http://i.imgur.com/S9hb2qa.png[/img]


Return to “Bug reports”

Who is online (over the past 5 minutes)

Users browsing this forum: 20 guests