Configuration Errors.

Description: Report bugs and ask questions regarding PGE here.
Forum rules: Here you can ask any question related to PGE Project components:


Any questions related to LunaLUA project please ask HERE (LunaLUA subsection)
Any questions related to SMBX-38A (1.4.x) Chinese project please ask HERE (SMBX-38A subsection)
Moderators: Moderators, Semi-moderatos

MmmMario
Topic author, Passerby
Passerby
MmmMario
Topic author, Passerby
Passerby
Reputation: 0
Posts: 1
Joined: 12 Aug 2018

Post #1by MmmMario » 12 Aug 2018, 4:10

Hello,

In PGE, I've been trying to load new configurations. I've loaded the files in SMBX 2.0/data/PGE/configs, however when I run the configurations, it gives me errors, such as 'Can't load image' or 'Not all NPC's loaded.' I've got four config packs: A2XT, PGE Default, SMBX 2.0 Intergration, and SMBX 38-A, however, only the SMBX 2.0 Intergration fully loads. Can someone help me?

Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Avatar
Wohlstand M
Lead Developer
Lead Developer
Age: 26
Reputation: 372
Posts: 1340
Joined: 15 Feb 2014
Location: Moscow, Russia
Website Skype YouTube

Post #2by Wohlstand » 12 Aug 2018, 23:12

The question: which version of PGE Editor you are using?
- If you are using Beta3's PGE Editor, it's very old. You must update it. New config packs are NOT compatible with older versions of PGE apps.
- If you are using Laboratory build (SMBX2 side PGE updater does installing of Laboratory builds!), you need to get latest config packs here: http://wohlsoft.ru/docs/_laboratory/config_packs/ as config packs in the front are targeted or stable builds.
Note: the "SMBX 2.0 Integration" pack that stored is here, it's update for Beta3's config pack which patches old to make it be compatible with newer PGE Editor.


Return to “Troubleshooting”

Who is online (over the past 5 minutes)

Users browsing this forum: 1 guest